Heb je behoefte aan rust en heling? Dan nodig ik je uit in de studio voor een voetreflexmassage, Reiki of klankschaalmassage. Een combinatie is ook mogelijk. 

 

 

VOETREFLEXMASSAGE

Deze massage is ontspanning ten top! Als je jezelf helemaal in de watten wilt leggen, is dit een aanrader. Alle zenuwbanen, meridianen en energiepunten komen samen in de voeten, dus naast het feit dat deze massage ultiem ontspannen is, heeft het ook nog eens een heilzame werking op het hele lijf. 

Voor de massage wordt olie en een voetenstokje gebruikt. De massage gaat tot de knie, dus als je een loszittende broek aan doet, hoef je niet uit de kleren.  

 

Klinkt goed? Ga naar prijzen, tijden en locatie voor meer info.

 

KLANKSCHAALMASSSAGE

Trilling/geluidsgolven wordt al eeuwenlang ingezet als instrument om het lichaam te helen.

Tijdens deze behandeling worden de chakra's/energiewielen weer op gang gebracht door middel van de trilling van de klankschaal. De klankschaal wordt hierbij op het lichaam geplaatst. In de meeste gevallen ervaart men een diep ontspannen gevoel, maar de trilling kan ook werken op emotie en ik hoor ook van klanten dat ze kleuren zien of plotseling een pijn die dan even snel weer verdwijnt.

Deze massage is over de kleding heen. 

 

Klinkt goed? Ga naar prijzen, tijden en locatie voor meer info.

 

REIKI

Reiki vertaalt zich als levensenergie en dat is precies wat ik tijdens de behandeling doorgeef. Tijdens deze behandeling leg ik mijn handen op verschillende delen van jouw lichaam (jouw chakra's/energiewielen). Door deze energiewielen te activeren, werkt Reiki doorgaans helend.

Een Reiki behandeling wordt gegeven met de kleding aan en je kunt kiezen uit een behandeling van 30 of 60 minuten. Tijdens de behandeling van 30 minuten worden de punten behandeld die het meest aandacht nodig hebben. Tijdens de behandeling van 60 minuten wordt er aandacht aan het hele lichaam gegeven, zodat alle energie weer stroomt en je een gevoel van heling en welzijn kunt ervaren. 

 

Klinkt goed? Ga naar prijzen, tijden en locatie voor meer info.

 

!!Alle behandelingen zijn ter bevordering van ontspanning en het activeren van de energiehuishouding. Dit kan klachten verhelpen, maar het is geen therapie!!