Donderdag 26 januari 2023 van 19:30 - 21:00 uur Winter Wonderland Workshop. De feestdagen zijn voorbij, de lichtjes verdwijnen weer uit het straatbeeld, maar het is nog volop winter en de dagen zijn nog kort, dus we maken het in de studio lekker warm en doen een slow flow yogales. Iedereen kan meedoen; ik heb voldoende aanpassingen. Uiteraard sluiten we de workshop af met een kopje thee en iets lekkers. Investering: €27,50 p.p.  

 

Zondag 30 april van 10:30 - 12:00 uur => Yoga in de paardenwei. Meer info over deze workshop volgt nog, maar het idee is dat we in de buurt van Vogelenzang onder begeleiding een workshop in de wei gaan volgen waar ook paarden staan. Paarden zijn heel intuïtief en dat is de reden dat deze prachtige beesten tegenwoordig veel ingezet worden voor coaching. Onze begeleidster is ook paardencoach, dus zij zal ervoor zorgen dat ons niets overkomt. Uiteraard sluiten we deze sessie ook af met een bakkie en iets lekkers. Prijs moet nog bepaald worden, maar zal rond de €35,- p.p. uitkomen schat ik. 

 

Vrijdag 26 mei t/m zondag 28 mei => YOGAWEEKEND in Erve 't Hacht! Yes, we mogen weer en we gaan weer! Hou je Pinksterweekend vrij, want dan zit jij ontzettend te ontspannen in de mooiste B&B van Nederland. Lekker yoga doen....of niet. Lekker buiten zijn....of niet. Jij bepaalt! En het lekkere is dat je maandag niet meteen uit de bubbel hoeft te stappen, want dan ben je nog vrij ;-) Meer info t.z.t. Prijs zal naar schatting ergens tussen de €325,- en €350,- liggen. 

 

Zaterdag 24 juni 10:30 - 12:00 => Yoga at the Beach. Deze zaterdag gaan we richting Langevelderslag om een yogasessie aan zee te doen. Daarna is er de mogelijkheid om een duik in zee te nemen. Uiteraard geen verplichting. We sluiten af met een bakkie in de horeca aldaar. Meer info hierover volgt nog. Prijs van de workshop is afhankelijk van het aantal deelnemers, dus daarover t.z.t. meer. Zal niet meer zijn dan €32,50 p.p. 

 

Donderdag 5 oktober 19:30 - 21:00 uur => Herfst Detox Workshop. Om met een goed gevoel en een boost de herfst tegemoet te treden. Deze workshop is in de studio en zal draaien om reiniging. Je kunt dus veel twists verwachten. Ik heb ook een lekker (echt waar!) detox sapje na deze les. En uiteraard een gezonde (maar wel lekkere) snack. Meer info volgt t.z.t. en de investering is €27,50 p.p. 

 

In de zomer zal ik ook weer lessen in de duinen gaan doen als dat zo uitkomt in de agenda. Ik wil een donatie vragen voor deze lessen welke ik zal storten op de rekening van De Voedselbank. Dit mag alles zijn wat jij kunt missen en niets is verplicht. 

 

Opgeven mag ieder moment; eerst komt, eerst maalt!