MASSAGE HILLEGOM

Bij het woord "massage" denken veel mensen aan ontspanning en even een moment voor jezelf nemen. Dit is zeker iets wat een massage voor je kan doen, maar daarnaast kan het je veel meer voordelen opleveren, zoals een betere slaap, betere concentratie en een algeheel gevoel van welzijn. Er zijn veel verschillende soorten massages en welke het beste bij jou past, ligt aan de behoefte waaraan de massage voorziet. Wil je graag de mogelijkheden bespreken voor een massage in Hillegom? Dan ben je bij Zen&Zijn aan het juiste adres.

 

WAAROM ZOU JE KIEZEN VOOR EEN MASSAGE IN HILLEGOM 

We leiden tegenwoordig een druk bestaan en over de hele dag krijg je veel meer prikkels te verwerken dan pakweg 10 jaar geleden. Dit komt niet alleen omdat we altijd en overal bereikbaar zijn en dus veel op schermen werken, maar ook omdat het verkeer toegenomen is, deelnemers aan het verkeer steeds sneller gaan en je vaak naast werk en een gezinsleven ook nog een volle sociale kalender erop nahoudt. Dit eist zijn tol van het lichaam en de geest en het is om die reden dat een massage bijna geen luxe meer is, maar een noodzaak om tot rust te komen om zo jouw drukke bestaan aan te blijven kunnen. 

Ik ben al jaren werkzaam als yogadocent, ontspanningsmasseuse en recent ook als yogatherapeut. Zodoende ervaar ik dagelijks hoe belangrijk het voor mensen is om de "uit-knop" weer te vinden en te introduceren in het leven.  

MASSAGE IN HILLEGOM OM TOT RUST TE KOMEN

Wist je dat alle delen van jouw lichaam met elkaar verbonden zijn, elkaar ondersteunen en met elkaar praten? Als ontspanningsmasseuse en yogatherapeut weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om het lijf weer te voelen. We zijn niet alleen een wandelend hoofd! Sterker nog, 80% van alle informatie komt uit het lijf. Alleen daarom al is het belangrijk jezelf de tijd te geven om weer te landen in het lijf zodat lichaam en geest weer connectie maken en je jouw behoeften weer beter gaat voelen/begrijpen.

Vind je het niet fijn om helemaal uit de kleren te moeten? Met een voetreflexmassage ontbloot je alleen de onderbenen en omdat alle drukpunten van het lijf in de voeten samenkomen, kan ik op deze manier toch het hele lijf behandelen. 

Voor Reiki en klankschaalmassage hoef je helemaal niet uit de kleren en bereik je ook het hele lijf. 

 

MASSAGE IN HILLEGOM BOEK JE BIJ ZEN&ZIJN

Woon je in Hillegom of omgeving? Dan nodig ik je graag uit in de praktijk om jouw behoeften te onderzoeken zodat we samen kunnen bepalen welke behandeling het meest geschikt is voor jou op dat moment. 

 

Ik doe de massages bij voorkeur in stilte zodat je helemaal op kunt gaan in het moment, in het hier en nu, terwijl je omgeven wordt door warmte, ervaren en verzorgende handen, zachte muziek en aanraking op de huid. We sluiten af met een kop thee en je gaat weer opgeladen terug naar huis.

 

Ben jij mantelzorger en woon je in Hillegom of Lisse, dan kun je via de Adempauzeregeling wellicht tijdelijke ondersteuning krijgen bij mij. Er is veel mogelijk. 

Ben je benieuwd en wil je meer informatie over de Adempauzeregeling of een gesprek met een mantelzorgadviseur, ga hier naar de website van Welzijnskompas.

 

WAT KOST EEN MASSAGE IN HILLEGOM

 

Voetreflexmassage - €58,50 (1 uur) 

Chi-Wit massage (rug en wervelkolom) - €58,50 (1 uur)

Kruidenstempelmassage - 65 (1 uur) - LET OP: deze massage is hoger in prijs vanwege het gebruik van de kruidenstempels. 

Reiki - €58,50 (1 uur) of €35,- (half uur)

Klankschaalmassage - €58,50 (1 uur) 

 

VOETREFLEXMASSAGE

Deze massage is ontspanning ten top! Als je jezelf helemaal in de watten wilt leggen, is dit een aanrader. Alle zenuwbanen, meridianen en energiepunten komen samen in de voeten, dus naast het feit dat deze massage ultiem ontspannen is, heeft het ook nog eens een heilzame werking op het hele lijf. 

Voor de massage wordt olie en een voetenstokje gebruikt. De massage gaat tot de knie, dus als je een loszittende broek aan doet, hoef je niet uit de kleren.  

 

Klinkt goed? Ga naar prijzen, tijden en locatie voor meer info.

 

CHI-WIT

 

Ik hoor je al zeggen: Chi-wat? In deze heerlijke ontspanningsmassage wordt de rug en wervelkolom behandeld. Met name rond de wervelkolom zit een groot punt van energie en balans. Tijdens deze massage wordt daar middels een energetische stuk aandacht aan besteed, waardoor het lijf weer gevoed wordt met de energie die het nodig heeft. Alles gaat weer stromen, wat ervoor zorgt dat jij je weer beter gaat voelen.

 

Klinkt goed? Ga naar prijzen, tijden en locatie voor meer info.

 

KRUIDENSTEMPELMASSAGE

De kruidenstempelmassage is naar zeggen de diepste ontspanningsmassage die er is. Tijdens deze massage maak ik een combinatie tussen masseren met de handen en met de kruidenstempels. De kruidenstempels zijn aangenaam warm waardoor de spieren zich meteen ontspannen. Daarnaast worden de kruiden door de huid opgenomen en dragen op deze manier bij tot het stimuleren en ondersteunen van het zelfhelend vermogen van het lijf. En het ruikt ook nog eens ontzettend lekker! 

Gun jezelf (of iemand anders) deze ultiem ontspannen ervaring. 

 

 

Klinkt goed? Ga naar prijzen, tijden en locatie voor meer info.

 

REIKI

Reiki vertaalt zich als levensenergie en dat is precies wat ik tijdens de behandeling doorgeef. Tijdens deze behandeling leg ik mijn handen op verschillende delen van jouw lichaam (jouw chakra's/energiewielen). Door deze energiewielen te activeren, werkt Reiki doorgaans helend.

Een Reiki behandeling wordt gegeven met de kleding aan en je kunt kiezen uit een behandeling van 30 of 60 minuten. Tijdens de behandeling van 30 minuten worden de punten behandeld die het meest aandacht nodig hebben. Tijdens de behandeling van 60 minuten wordt er aandacht aan het hele lichaam gegeven, zodat alle energie weer stroomt en je een gevoel van heling en welzijn kunt ervaren. 

 

 

Klinkt goed? Ga naar prijzen, tijden en locatie voor meer info. 

 

KLANKSCHAALMASSSAGE

Trilling/geluidsgolven wordt al eeuwenlang ingezet als instrument om het lichaam te helen.

Tijdens deze behandeling worden de chakra's/energiewielen weer op gang gebracht door middel van de trilling van de klankschaal. De klankschaal wordt hierbij op het lichaam geplaatst. In de meeste gevallen ervaart men een diep ontspannen gevoel, maar de trilling kan ook werken op emotie en ik hoor ook van klanten dat ze kleuren zien of plotseling een pijn die dan even snel weer verdwijnt.

Deze massage is over de kleding heen. 

 

Klinkt goed? Ga naar prijzen, tijden en locatie voor meer info.  

 

!!Alle behandelingen zijn ter bevordering van ontspanning en het activeren van de energiehuishouding. Dit kan klachten verhelpen, maar het is geen therapie!!