Stoelmassage bedrijven

Waarom kiezen bedrijven voor het aanbieden van een stoelmassage? 

 

1. Verhoogt productiviteit - even achter het scherm vandaan, een pauze waarbij de medewerker ook nog eens met aandacht behandeld wordt en de bloeddoorstroming weer geactiveerd wordt, is HET antwoord op "inkakken". De productiviteit is aanzienlijk hoger na een stoelmassage! 

 

2. Verlaging van (spanningsgerelateerd) ziekteverzuim - omdat er tijdens de stoelmassage aandacht besteed wordt aan het masseren van drukpunten, zal niet alleen de doorstroming van bloed en energie beter zijn, maar kan een medewerker ook spanning los gaan laten. Het is inmiddels bewezen dat stoelmassage bijdraagt aan een lager ziekteverzuim. 

 

3. Verbetering van bedrijfsimago - werknemers ervaren een wekelijkse stoelmassage als een heel fijne secundaire arbeidsvoorwaarden wat maakt dat u een aantrekkelijke(re) werkgever bent als u dit aanbiedt. 

 

4. Uw medewerkers komen hiervoor naar kantoor - een stoelmassage is een heel goede secundaire arbeidsvoorwaarde die ervoor zorgt dat uw medewerkers eerder geneigd zijn naar kantoor te komen. Dit is op zich al een voordeel, maar de sociale cohesie binnen uw bedrijf zal dit ook nog eens ten goede komen. 

 

5. Vermindert spanning - vaak achter een bureau zitten en werken op een laptop zorgt ongemerkt voor spanning in het lijf. Met name nek en schouders hebben het zwaar te verduren. Bij de stoelmassage wordt er juist aan deze delen (extra) aandacht besteed, waardoor uw medewerker weer veel fitter en frisser achter de computer zal zitten. 

 

6. Minimale investering - last but not least; een stoelmasseur kost helemaal niet zoveel als u misschien denkt. En met alle bovengenoemde voordelen die het u oplevert, haalt u de investering er dubbel en dwars uit.