Yogatherapie - groepsles

Ik benader de yogatherapie vanuit het perspectief van yogatherapie en hiermee heb ik een unieke les ontwikkeld die draait om jou en jouw behoeften. Er is ruimte voor aanpassingen, veel begeleiding. een veilige omgeving, ademhaling en veel ontspanning. 

Alle mogelijke materialen zijn in de studio aanwezig om dit een veilige les te maken en een les die aansluit bij wat jij nodig hebt. 

 

Iedereen kan aansluiten bij deze les; ik heb oog en aandacht voor ieder individu. 

Of je nu op zoek bent naar een wekelijks moment van rust en ontspanning, herstellend bent van een blessure, vermoeid bent en behoefte hebt aan rust, met burn-out klachten rondloopt; je bent van harte welkom in deze bijzondere en unieke les. 

 

Onderscheidend van ieder andere reguliere yogastudio is dat ik yogatherapeut ben. Hierdoor beschik ik over aanzienlijk meer kennis en vaardigheden waardoor je bij mij ook terecht kunt met serieuze(re) klachten en/of aandoeningen. 

We kunnen samen jouw behoeften bespreken en de mogelijkheid om te beginnen met privé yoga is altijd een optie. 

 

Ben jij mantelzorger en woon je in Hillegom of Lisse, dan kun je via de Adempauzeregeling wellicht tijdelijke ondersteuning krijgen bij mij. Er is veel mogelijk. 

Ben je benieuwd en wil je meer informatie over de Adempauzeregeling of een gesprek met een mantelzorgadviseur, ga hier naar de website van Welzijnskompas.

 

Ga naar prijzen, tijden en locatie voor meer info.