Yogatherapie - jouw zon achter de wolken

Soms valt het even niet mee, ben je moe, onzeker, ben je ziek (geweest) of hebt je een blessure. 

We hebben er allemaal mee te maken en reageren allemaal anders op deze situaties. 

 

Yogatherapie kan je helpen om jouw zon achter de wolken vandaan te halen. In 1 : 1 sessies doen we op maat gemaakte (ademhalings)oefeningen en werken pijnvrij. De kracht van ademhaling wordt doorgaans erg onderschat ten aanzien van het welzijn van een mens. Uiteraard komt er een stukje mindfulness bij kijken, want hoe meer jij dingen kunt observeren in plaats van er altijd iets van te vinden, hoe liever je gaat zijn voor jezelf en jouw omgeving. 

 

Op dit moment ben ik bezig met de 850-uurs opleiding tot yogatherapeut en volop bezig met mijn case studies. Dit betekent dat ik onder begeleiding van mijn docent mensen mag gaan behandelen. Ik ben inmiddels zo ver met de case studies dat ik ook "reguliere" behandelingen mag doen. Heb jij klachten/blessures/gezondheidsproblemen en ben je benieuwd wat yogatherapie voor je kan doen? Neem dan contact met me op, zodat we samen aan de slag kunnen. Neem je contact op via het aanmeldformulier, vul dan bij "medisch" de klacht/blessure/gezondheidsprobleem in waar jij op dit moment last van hebt en aan wilt werken. 

Omdat ik nu nog in opleiding ben kan ik de sessies aanbieden voor een gereduceerde prijs: van 100 euro naar 60 euro. Dit geldt zolang ik in opleiding ben, dus als je nieuwsgierig bent, is dit het moment om te kijken wat yogatherapie voor jou kan betekenen. 

 

Wat kun je verwachten?

Stap 1 is een intake. In een gesprek stel ik je vragen over al jouw lichaamssystemen zodat ik een goed beeld krijg van jouw lijf. 

Stap 2 is een sessie waarin we oefeningen gaan doen zodat ik kan zien hoe jij beweegt. 

Stap 3 gaat het echte werk beginnen. Een sessie waarin we oefeningen gaan doen, die rekening houden met jouw mentale en fysieke welzijn. We werken pijnvrij! 

Stap 4 het is nu aan jou om te bepalen of je door wilt zetten. Vaak lopen we lang door met klachten, wat ook betekent dat je er soms wat tijd aan kwijt bent om daar weer mee om te leren gaan. Iedere week is het meest effectief, maar jij bepaalt jouw tempo. 

 

Stap 1 en 2 kosten samen 60 euro. Daarna is iedere sessie nu 60 euro. Deze prijzen zijn gereduceerd omdat ik nog in opleiding ben. De 1:1 sessie duurt gemiddeld 1,5 uur.